När livet kommer i vägen

doorheader

Det blir tyvärr ingen podcast den här veckan. Allt var klart för inspelning och en tid skulle bokas in när livet plötsligt kom i vägen för flera utav oss här på Kraid.se. Två av oss jobbar under en period så mycket att de knappt har tid att andas, äta eller ens tänka på att spela in podcast eller blogga. En av oss preppar kropp, sinne och inte minst hemmet för att bli pappa. Ytterligare en av oss har drabbats av en personlig tragedi som han kommer att behöva koncentrera sig på och bearbeta ett tag framöver.

Med ett manfall på i princip 50 procent just när spelhösten kickat igång på allvar måste vi helt enkelt koncentrera oss på att spela de spel som skickas till oss och att leverera våra spelsidor till City. Därför kan övriga grejer, som exempelvis vår podcast, bli lite lidande ett tag framöver. Men oroa er inte. Det kommer forfarande att dyka upp en massa skoj här på Kraid. GTA-dagböckerna och Outlast-genomspelningen fortsätter som vanligt, och vi har en hel del spelintryck att se fram emot framöver.

Vi är trots allt bara en liten spelblogg, och spel är bara spel – människor kommer alltid först.

Sedan kan jag hinta lite om att det fejas och donas och planeras och skapas bakom kulisserna för att vi ska kunna bli roligare, snyggare och bättre när alla väl är tillbaka på banan igen. Och jag kan försäkra er om att podden kommer tillbaka så fort som möjligt!

I skrivande stund håller även vi som hinner på med att planera inför årets Gamex-mässa, som vi har en massa skoj planerat inför. Minst två kraidianer kommer att finnas på plats under alla mässans dagar och hoppas på att träffa en massa kul folk och kunna ta med er som inte kan åka på en virtuell mässupplevelse.

Även Daniel “Trazh” Westerlund kommer tillbaka inom kort, då med ett helt nytt och mycket ambitiöst projekt som han valt att kalla Project D. Det kan du läsa mer om här.

Nu vet ni lite varför mängden material här på Kraid.se kanske kommer att bli lite mindre en tid framöver, men vi vill hellre vara öppna med att det är svårt för vissa än att ni ska behöva grubbla över om vi slutat älska er kära läsare. Vi är trots allt bara en liten spelblogg, och spel är bara spel – människor kommer alltid först.