SPELKASSETT är tillbaka!

asscreehead copy

Då var det dags för den andra upplagan av “Projekt SPELKASSETT”, där jag och mina vänner spelar retrospel, dricker öl, äter pizza och har jävligt roligt samtidigt som vi livestreamar allt via Twitch, hela jäkla dagen. Vi är inga speedrunners eller något liknande, utan vi är bara ett antal vanliga gamers som tar oss ann spelen som gäckat oss under många år. Exakt vilka spel som kommer spelas är i nuläget smått oklart, men vissa är redan spikade. Rush N Attack, Mega Man 4 och Vice: Project Doom. Förhoppningsvis blir det inget “batman-race” på 6 timmar :)

Vårt stora mål är att klara av ALLA spelkassetter som släppts under åren. Om målet kommer uppfyllas vet vi inte, men en sak är säkert. Vi har förbannat kul! För dig som tittare så förväntar vi oss att du hjälper oss på traven, med tips och nyttiga länkar. Vi utesluter alltså inga som helst vägledningar, eller fusk om det är nu det som krävs. Bara vi klarar av fanskapen :)

Lördagen den 30/11 klockan 12:00 är det som gäller för er som vill följa oss hela dagen. Annars räcker det att titta in lite då och då för att säga hej, eller om du bara vill be oss dra åt helvete! Bara ni dyker upp så blir vi otroligt glada :) Känner vi oss i form, så kommer även tävlingar med riktigt fina priser att ske, PRIMETIME!

Kanalen ni ska följa är www.twitch.tv/kraidlive

VI SES PÅ LÖRDAG!