Prisade vare spelskribenterna

Så var det alltså över. Årets spelskribent, spelblogg, spelpodcast och speltidning har blivit utsedd av Level 7s jury samt av allmänheten. Varje år utser sidan vinnarna i ovan nämnda kategorier, och i år var till och med Kraid en av de som gick att rösta på i årets spelblogg trots att vi inte ens fanns under hela 2010! Sjukt smickrande, även om det kändes lite konstigt. Här har ni årets vinnare:

ÅRETS SPELTIDNING 2010:

Level

ÅRETS SPELSKRIBENT 2010:

ÅRETS SPELBLOGG 2010:

ÅRETS SPELPODCAST 2010:


Över lag välförtjänta vinnare, om du frågar mig. Blog ‘em up var inte direkt någon skräll då skribenterna där är några av de allra bästa inom spelsverige. Level är ju en mastodont i sammanhanget så inte heller där blev jag förvånad. Tove är Tove är Tove, och som de flesta vet en mycket duktig skribent.
Eftersom detta är en spelblogg så är det mestadels den kategorin jag har bäst koll på alla nominerade i. Jag kan glatt meddela att tre av mina personliga favoritbloggar, nämligen Xboxflickan & Nikke, Svampriket och GamingGrannar placerade sig på plats 2-4! Stort grattis till er, mycket välförtjänt!
Retroromantiker som jag är hade jag gärna sett Retroresan som vinnare av årets spelpodcast. Jag har visserligen nyligen upptäckt den, men attans så bra den är! Samson och Anders får mitt retrohjärta att slå dubbelslag gång på gång!
Återigen, ett stort grattis till alla vinnare och alla som placerat sig! Kraid är i startgroparna för att göra sitt första helår, och bästa år hittills, så håll i hatten!