Veckans speltriss v.17 – På G

Nu är jag hemma från min tränings/tävlingsresa igen, helt söndertränad, sluttävlar och lätt bonnabränd. I dag kommer även Henke hem, så snart är vi uppe på full styrka igen, med allt vad det innebär. Eftersom jag varit bortrest kommer veckans speltriss väldigt sent denna vecka, men nu kör vi!

Veckans tema som EmmyZ knåpat ihop är På G, och det är som vanligt helt öppet för tolkning.


Först ut är Glass Joe från Punch Out! Spelets första motståndare är löjligt lätt, och det är oftast såhär vi brukar se honom.

Superpumpade airforcekillen Guile från Street Fighterserien är självklart med, här från Street Fighter 2, som är det spel i serien jag spelat mest. Sonic Boom!

En lista med karaktärer på G vore ingenting utan snubben med bästa namnet, nämligen Guybrush Threepwood från Monkey Islandspelen. Alla tre här på Kraid älskar honom och spelen han är med i gränslöst, och han är helt enkelt bäst på G.

Bubblare: Egentligen ville jag ha med Glottis från Grim Fandango, men eftersom jag redan har med en LucasArtskaraktär och Niclas har honom på bild i inlägget nedanför detta fick han stryka på foten.