Vad fan håller vi på med?!

Ja det kan man verkligen fråga sig. Varför snittar Kraid.se nu för tiden tre inlägg i veckan? Varför håller de tveksam kvalitet? Och varför recenserar vi knappt några spel längre? Jo, det beror på ett par olika anledningar som jag tänkte förklara.

För det första har Niclas (med c, reds. anm.) flyttat till baltikum, närmare bestämt Riga, för att jobba som översättare. Det betyder inte på något sätt att han lämnat bloggen, men en flytt utomlands och ett nytt jobb tar en hel del tid i anspråk. Niclas hälsar att han kommer tillbaka i full styrka så fort saker och ting lugnat ner sig.

För det andra har även jag, Niklas (med k, reds. anm.), börjat på en ny arbetsplats som jag håller på att acklimatisera mig på. Som om inte det vore nog har jag även som bekant börjat som skribent för Gameplayer.se. Det betyder alltså att jag har två sidor att lägga min kärlek till spel på. Men också jag lovar att lägga mer energi på Kraid när jag kommit in lite bättre både på jobbet och på gameplayer.

För det tredje och också det viktigaste har Henrik, bloggens grundare och allsmäktige diktator jobbat oerhört mycket med det som kommer att bli den tredje versionen av Kraid.se. Till vår hjälp har vi en mycket duktig programmerare som hjälper oss att skapa en helt ny sajt med ett nytt, modernt utseende och massor av nya funktioner.

Alltså, vi ber er hålla ut, för snart är nya versionen av Kraid här, och då kör vi all in! Kanske kan det till och med tillkomma någon skribent på sidan som tillför massor av ny energi. Tills dess ber jag att få säga: Ursäkta röran och inläggsfrekvensen, vi bygger om.