Vår första spelsida i City är här!

City Kristianstad

Det är kalas på Kraid! Vår första spelsida någonsin kom i dag ut i Citys alla tidningar. Det är en fantastisk känsla att se vår lilla, helt ideella blogg, få en halvsida i inte mindre en fem tidningar som når ut till mer än en kvarts miljon läsare! Det har inte varit helt lätt att rodda ihop kan jag säga. Att gå från noll recensionsex och ingen som helst kontakt med spelutgivare för bara några veckor sedan till att få börja sålla bland vilka spel som kommer med och inte i tidningen har inte varit någon lätt uppgift. Men här är alltså resultatet:

Och pdf-versionen av City finner ni HÄR. Vår spelsida hittar ni på sidan 34 i Malmöeditionen och på andra sidor i de andra städerna.

Anledningen till att det “bara” blev två recensioner den här första veckan var helt enkelt att knappt hade några utgivare med på båten och således fick fixa spelen på egen hand. Dessutom tyckte vi att Gears of War 3 borde få mycket plats eftersom det är ett av årets största släpp.

Självklart vill vi ju att spelsidan ska bli bättre och bättre för varje vecka som går. Därför vill vi att ni, kära läsare, kommer med kommentarer om vad som är bra, men helst om vad som kan göras bättre!