Vinn biljetter till GAMEX!

gamex

Du har väl inte missat att GAMEX går av stapeln på Kistamässan i Stockholm nästa vecka? Utställare från världens alla hörn kommer att vara där och visa upp nya feta grejer och en massa annat roligt händer den 3–6 november. Vad vi på Kraid ser fram emot allra mest kan du läsa om i Henkes GAMEX-inlägg här.

Självklart vill du åka dit för att spela, mingla och träffa oss! Vad sa du? Har du inte råd? Inga problem, Kraid fixar biffen! Vi har nämligen fått två biljetter till mässan, och vill självklart dela med oss av dem till just dig!

Allt du behöver göra för att vinna är att välja en av bilderna (eller båda, om du vill ha två chanser) nedan och skriva något fyndigt i pratbubblorna. Vad säger Batman när han träffar Catwoman? Vad spanar egentligen Nathan och Sully på? Lämna ditt svar i kommentarerna till det här inlägget och tänk GAMEX, humor och allmänt nörderi. De två roligaste/bästa/sjukaste/sinnrikaste bidragen vinner varsin biljett till årets upplaga av GAMEX.

OBS! Tänk på att fylla i en fungerande mejladress när du lämnar ditt bidrag så vi kan mejlbomba dig med frågor om vilken adress du vill ha din biljett skickad till!

Tävlingen pågår till midnatt på fredag den 28 oktober.

Lycka till!