E3: Uppesittarkvällarnas uppesittarkväll

e3banner

Inatt smäller det! Fyra av de största aktörerna inom spelmedia har presskonferens-maraton från E3-mässans stora scen. Microsoft, EA, Ubisoft och Sony ska presentera sina nyheter under 2012 och det ligger något elektriskt i luften för alla oss som är spelintresserade. Precis som förväntningar så har vi också frågor: Kommer Call of Duty ha kinectstöd för obscena gester eller kanske riktiga missilattacker mot mikrofonvrålande tonårsgamers? Vad för unika säljpunkter tänker Medal of Honor svara med för att inte göra ännu ett kometliknande magplask? Kommer någon att bry sig om Forza Horizon? Har Kratos verkligen något kvar att döda över huvud taget? Frågorna är många, ack så många, men vad vi framför allt undrar är: Blir The Last of Us årets spel redan på presskonferensen?

Vi på Kraid kommer förstås vara med er genom hela kvällen, live and loud på Twitter. Vi börjar redan klockan 18:30 och kommer förmodligen att runda av framåt morgonkvisten, om inte undertecknad slocknar redan framåt småtimmarna. Men så fort jag skrivit klart det här blogginlägget tänker jag gå till ICA Maxi och hämta ett flak energidryck och sen fakturera skiten till Niklas Sintorn.

Här följer kvällens tider. Det drar igång om bara några timmar!

 

Microsoft

 • Start – 18.30
 • www.twitch.tv/gamespot
 • Bör innehålla: Halo 4, Forza Horizon, Call of Duty, Xbox Live, kanske lite Windows 8 och förhoppningsvis redan här en streakande Ludde Lundblad.

EA

 • Start – 22.00
 • www.twitch.tv/gamespot
 • Bör innehålla: Dead Space 3, Crysis 3, Need for Speed, Medal of Honor.

Ubisoft

 • Start – 00.00
 • www.twitch.tv/gamespot
 • Bör innehålla: Assassin’s Creed III, Far Cry 3, Rayman Legends och kanske till och med Facebook-satsningen Ghost Recon: Commander

Sony

 • Start – 03.00
 • www.twitch.tv/gamespot
 • Förväntas: The Last of Us, God of War: Ascension, PS Vitas framtid och, om de vill behålla mig som fanboy; The Last Guardian

*Tiderna saxade från tevespel.se

Nu kör vi!