Små förändringar och nytt samarbete

kraid

Nu är den äntligen här, Gamexveckan. Man kan tänka sig att vi skulle ha tagit det lugnt och vilat upp oss inför mässan, men icke! Det finns så mycket vi vill göra med den här bloggen, och några utav grejerna tar vi redan den här veckan. Bland annat har vi lite kosmetiska förändringar i den meny som du nu hittar under vår logga. Det är tänkt att det med den ska bli lite lättare att navigera bland materialet på bloggen.

Som du kanske ser finns där även en extra knapp som är lite roligare än de andra, “Re-Play”. Kraid har nämligen fått en ny kompis i form av Daniel “Trazh” Westerlund. Trazh är en retrofantast av rang, och eftersom Kraid från början var en retroblogg så gillar vi verkligen det han gör. Han videobloggserie om retrospel, “Re-Play”, kommer med start på onsdag att publiceras både på Daniels egen blogg, Trazhed Pixels, men även alltså här på Kraid.se.

Så se till att ge Trazh ett varmt välkomnande, för vi är väldigt glada att han vill samarbeta med oss.