Kraids podcast – avsnitt X – Golvad av sjukdom

kraidssjukcast

Som ni kanske listat ut från både rubriken på det här inlägget och den något modifierade header-bilden är veckans avsnitt av Kraids podcast tyvärr inställt. Valda delar av redaktionen var vid avtalat inspelningstillfälle förpassade till, om inte dödsbädden, så åtminstone sjuksängen. Det är av hänsyn till er, kära läsare och lyssnare, som avsnittet inte blir av, då det till största delen hade bestått av snorande näsor, hostande lungor och dödsrosslingar.

Men, hav förtröstan, kamrater! Vi kommer såklart inte låta er vänta två hela veckor till på nästa avsnitt, utan håller i skrivande stund på att planera inspelning i veckan. Det innebär att ni på måndag bör ha ett rykande färskt avsnitt med deltagare friska som nötkärnor.

Tills dess vill vi jättegärna ha feedback och kommentarer av er! Vi har nu hållit på ett tag och börjar nästan känna oss varma i kläderna. Vad vill ni att vi pratar om i kommande avsnitt? Vad gör vi rätt? Vad gör vi fel? Vill du fråga om något spelrelaterat, eller varför inte om hur gammal Niklas katt är, hur långt Joels skägg har blivit eller hur blank Niclas flint är? Inga frågor är för långa/korta/smarta/dumma/orelevanta, så ös på!

Som sagt, tills på måndag nästa vecka ska vi se till att ha kanske det bästa avsnittet hittills av vår podcast redo för era söta små öron!