Kraids podcast – avsnitt X – Den med de korrupta filerna

Kraidstrulcast

År 2013 skulle man kunna tänka sig att teknikstrul var något som hör forntiden till. Men icke. Onda teknologidemoner var framme och tuggade sönder några av våra ljudfiler till veckans podcast, och därför uteblir tyvärr E3-avsnittet. Vi jobbar hårt med att dels ställa de ansvariga hårddiskarna till svars, men också för att på något sätt gottgöra er för det uteblivna avsnittet. Förhoppningsvis kan vi erbjuda någon slags kompensation senare i veckan.

Tills dess kan ni lyssna på två underbara grejer. Dels vill Niklas meddela att ni MÅSTE lyssna på soundtracket till The Last of Us, som letat sig upp på Spotify. Det är helt underbart, och förtjänar att lyssnas på. Efter det bör du även lyssna in dig på a capella-vikingen Smooth McGroove, om du inte redan gjort det. Förslagsvis börjar du med hans tolkning av Guile’s Theme. För du vet, den funkar till allt.