Spelsidan i City – vecka 38 – Simogo-special

kraidcity

En gång i månaden frångår vi vårt traditionella format med recensioner och nyheter och satsar på en spelspecial i City. Jag har snackat med Year Walk-utvecklarna Simogo om framgångarna, hur de ser på spel och deras kommande spel, DEVICE 6. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med hur denna första lite större spelsida blev, och både fotograf-Mårten och redigerar-Cilla ska ha en eloge för att det blev så snyggt.

Jag tar mer än gärna emot feedback på spelsidan, och det hade varit kul att veta vad ni skulle vilja se mig fördjupa mig i framöver.

Skulle det vara krångligt att läsa skärmdumpen så finns artikeln på sidorna 21-22 i pdf-tidningen här. Du kan också följa den här länken till skärmdumpen i större format om du inte vill bläddra igenom pdf-tidningen.