Årets barnspel

os

Vi gjorde det förra året, och det vore ruttet ifall vi inte gjorde det iår igen! Nästan varje dag fram till nyår kommer vi i samarbete med Sveriges vassaste spelbloggar och Spelkriget.se som värd att plocka ut årets bästa spel i diverse kategorier. Vi på Kraid kommer inte att bara ha en kategorivinnare, utan de skribenter inom bloggen som vill, kommer att få förmedla sin åsikt. När vi väl börjar räkna ner till Årets bästa spel kommer vi dock att ha en vinnare per dag. Klicka på Läs mer för att ta det av dagens vinnare!

Årets barnspel

TINTIN THE SECRET OF THE UNICORN // Tintin kom från ingenstans och klängde sig fast. Jag hade inga som helst förhoppningar men blev snabbt charmad. Som barnspel, eller kanske ännu hellre familjespel, fungerar det ypperligt. Äventyret i sig är visserligen en bagatell, men co-opandet är en ren fröjd. Tintin är lekfullt och har en härligt tecknad känsla rakt igenom, och för min del är det tveklöst årets bästa barnspel. // Linus Svensson

Övriga åsikter // N/A