Tävling: Vinn Diablo 3!

d3h

Jag sett in i framtiden! Jag har sett datumet då Diablo 3 släpps! Jag vet!

Fredagen den 13  Juli smäller det!

Hur kan jag vara så säker på det här? Så här är det. Tittar man på Blizzards släpp historik denna sida milleniumskiftet så ser man följande: Diablo II, Diablo II: Lord of Destruction, Warcraft III: Reign of Chaos, Warcraft III: The Frozen Throne och Starcraft II: Wings of Liberty har alla släppts i slutet av Juni eller början av Juli. (Undantaget som bekräftar regeln är WoW, men det är en helt annan varelse i sig själv.) Och vilken marketing snubbe skulle inte ta vara på att släppa ett diaboliskt spel på en fredag den 13:e, där en av årets fredag den 13:e är just i Juli. Jepp, så är det.

Tror ni inte mig? Är jag helt galen? Tror ni att ni vet bättre? Lämna då en kommentar med det datum ni tror att Diablo 3 kommer släppas. Den som träffar rätt eller närmast kommer vi belöna med ett exemplar av Diablo 3*! Ja ni läste rätt! Ett exemplar av Diablo 3!

Så vad väntar ni på? Skriv era bästa gissningar i kommentarerna. Ja, jag säger gissningar då jag är bombsäker på att jag har rätt.

* = Om flera har samma datum så lottar vi vinnaren.

Du måste vara minst 16 år för att delta

Tävlingen pågår till Blizzard har utannonserat ett datum

 

Glöm inte att ange mail-adress när ni kommenterar

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD